De BuitenBeterApp. Samen maken we het Buiten Beter!

Geplaatst op donderdag 18 juli 2024

De openbare ruimte is van ons allemaal. Samen kunnen we ervoor zorgen dat iedereen er op een fijne en veilige manier van kan genieten.

Zie je iets in je leefomgeving dat niet zo hoort? Bijvoorbeeld een lantaarnpaal die niet werkt of afval dat is gedumpt? Meld het dan via de BuitenBeterApp. Het gebruik is heel eenvoudig. Download de app in de App store of Play store.

De BuitenBeter-app vervangt de MijnGemeente-App. Maak jij nog gebruik van de MijnGemeente-app? Verwijder deze dan en stap over op de BuitenBeterApp. Dan maken we het samen Buiten Beter.

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet! 4 ogen zien meer dan 2.
Ook jij komt vast wel eens iets tegen dat je graag aan ons wilt doorgeven omdat het opgelost moet worden. Denk bijvoorbeeld aan een omgewaaide boom, een lantaarnpaal die het niet doet, een gat in de weg of afval dat is gedumpt.

Onze medewerkers van de buitendienst zien veel maar niet alles. Daarom hebben wij jouw hulp nodig en zijn wij blij met elke tip. Om eenvoudig iets te melden gebruiken wij de BuitenBeter app. Hiermee kun je gemakkelijk, 24/7 en snel een melding doen. De telefoon bepaalt meteen de juiste locatie en je kunt een foto meesturen. Handig toch?

Als jouw melding binnen komt sturen we deze direct door naar het juiste team. De melding wordt bekeken en zo nodig ondernemen we actie.

Download de BuitenBeter app in de Apple Store voor iOS of in de Play Store voor Android. Je kunt ook altijd gebruik maken van het formulier op www.peelenmaas.nl/melding of contact opnemen met het Klant Contact Centrum via 077 306 66 66.

Wij zijn blij met jouw tip. Samen zorgen we voor een schone en veilige omgeving!