Peel en Maas InZicht: In gesprek met Guus Bos

Geplaatst op vrijdag 26 juli 2024

Werken bij gemeente Peel en Maas kan in veel verschillende functies. Als adviseur, beleidsmedewerker, bij de buitendienst of consulent. Deze keer is aan het woord, Guus Bos.

Werken bij gemeente Peel en Maas kan in veel verschillende functies. Als adviseur, beleidsmedewerker, bij de buitendienst of consulent. Deze keer is aan het woord, Guus Bos.

Mijn naam is Guus Bos. 37 jaar. Geboren en getogen in Panningen. En ik ben in dienst als accountmanager MKB, retail en industrie bij gemeente Peel en Maas.

Mijn dagelijks werk bestaat eigenlijk uit het adviseren en begeleiden van diverse ondernemersvraagstukken zowel extern als intern. Ik werk nu 2,5 jaar bij gemeente Peel en Maas in deze functie. Stiekem werk ik wel al langer bij de gemeente, maar dat zijn andere functies geweest. Die andere functies bestaan uit een stukje grondzaken enerzijds, en anderzijds heb ik gewerkt als makelaar in de woningmarkt.

Ik heb voor Peel en Maas gekozen, omdat ik zelf woon in deze gemeente en mij heel betrokken voel. En er toevallig een functie op mijn pad kwam wat me denk ik op het lijf stond geschreven.

Het leukste aan mijn werk vind ik diverse klantencontacten. Je spreekt met veel ondernemers, je helpt ondernemers hun dromen waar te maken en ja je komt op veel plaatsen. Geen dag is hetzelfde.

Werken bij gemeente Peel en Maas kan ik iedereen aanbevelen. Het is een hele open gemeente. Je krijgt veel kansen om door te groeien. Iedereen is bereid om te helpen. En er is een hele fijne werksfeer.

Twijfel je om bij de gemeente te komen werken, zie je een leuke vacature, aarzel niet, neem contact op en doe het.

Ben jij benieuwd naar werken bij Peel en Maas? Kijk op de website peelenmaas.nl of neem contact op met een van de adviseurs P&O via het telefoonnummer 077 306 6666.