Workshop Veilig Fietsen voor senioren 17 september 2024

Geplaatst op maandag 26 augustus 2024

De Fietsersbond organiseert op dinsdag 17 september 2024 van 09.30 uur tot 16.00 uur een informatieve en sportieve fietsdag voor senioren.

Deze dag start informatief in Gemeenschapshuis In Kepèl - De Hub in Panningen. Na de lunch stapt u op de fiets en maakt u onder begeleiding van een fietsdocent een fietstocht van ongeveer 25 kilometer.

Aanmelden

Doet u mee aan de workshop? Meldt u zich dan aan door een e-mail te sturen naar doortrappen@fietsersbond.nl. Neem gerust uw buurman, buurvrouw, partner of vriend(in) mee. Graag horen we of u deelneemt aan de bijeenkomst, de fietstocht of beiden. Geef ook door met hoeveel personen u komt. De workshop is inclusief lunch en gratis.

Interactieve workshop

Fietsen is heerlijk, gezond en ook nog eens gezellig. Logisch dus dat u zo lang mogelijk wilt blijven fietsen, ook als u een jaartje ouder wordt. Hoe gaat u om met drukke fietspaden? Welke verkeersregels zijn voor u als fietser belangrijk? En hoe blijft u veilig op de fiets? Dit en nog veel meer komt aan bod tijdens de workshop Veilig Fietsen.