Let op!Van woensdag 25 september tot en met zondag 29 september 2024 kunt u geen spoedaanvraag doen voor een paspoort en een identiteitskaart.

Peel en Maas InZicht: In gesprek met Coy Bouten

Geplaatst op woensdag 18 september 2024

Werken bij gemeente Peel en Maas kan in veel verschillende functies. Als adviseur, beleidsmedewerker, bij de buitendienst of consulent. Deze keer is aan het woord Coy Bouten.

Werken bij gemeente Peel en Maas kan in veel verschillende functies. Als adviseur, beleidsmedewerker, bij de buitendienst of consulent. Deze keer is aan het woord..

Mijn naam is Coy Bouten, 39 jaar en ik ben met een net woord technisch toezichthouder wegen bij de gemeente Peel en Maas.

Ik stuur voornamelijk aannemers aan, alles wat met wegen gerelateerd is, onkruidbestrijding, vegen, dus het aansturen van aannemers, het controleren en het afhandelen van meldingen van burgers wat met wegen in het binnen en buitengebied te maken heeft.

Ik werk sinds 2016 bij de gemeente Peel en Maas. Ik ben begonnen bij de Buitendienst, na een aantal jaren een traineeship gedaan om te groeien in deze functie als toezichthouder wegen. En dat doe ik nu sinds 4 jaar.

Daarvoor was ik werkzaam bij een groot groenbedrijf, langs het spoor en bij de firma Vaassen heb ik gewerkt.

Ik heb gekozen voor de gemeente Peel en Maas, omdat het ook een beetje mijn gemeente is. Ik woon en ik zou hier ook graag willen werken. Een landelijke gemeente. En een fijne prettige werksfeer.

Het leukste van mijn werk is dat ik met diversen mensen te maken heb. Van meldingen van burgers, maar ook met aannemers buiten, om samen iets moois te maken.

De gemeente Peel en Maas, hoe zou ik hem omschrijven aan een ander, het is een hecht team. Het is een open sfeer en samen proberen we er iets moois van te maken buiten.

Ben jij benieuwd naar werken bij Peel en Maas? Kijk op de website peelenmaas.nl of neem contact op met een van de adviseurs P&O via het telefoonnummer 077 306 6666.