Let op!Op donderdag 17 oktober 2024 kunt u de hele dag geen documenten afhalen.

Let op!Tot 13.00 uur kunt u documenten aanvragen.

Burgemeester Bob Vostermans officieel gestart

Geplaatst op dinsdag 1 oktober 2024

Bob Vostermans is de nieuwe burgemeester van de gemeente Peel en Maas. In de raadsvergadering van dinsdag 1 oktober 2024 werd hij officieel geïnstalleerd als burgemeester. In deze vergadering ontving Bob Vostermans de ambtsketen en de voorzittershamer van de gemeente Peel en Maas. Vervolgens richtte hij zijn eerste toespraak als burgemeester van Peel en Maas tot de gemeenteraad, het aanwezige publiek en de mensen die de raadsvergadering thuis volgden via de livestream.

Na de raadsvergadering was er een drukbezochte welkomstreceptie in het Huis van de Gemeente. Veel mensen schudden de nieuwe burgemeester de hand.

Overdracht

Dinsdagmiddag 1 oktober 2024 was er een ludiek moment gepland bij het veer tussen Beesel en Kessel. Burgemeester Bob Vostermans werd door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Beesel naar het veer gebracht en ‘overgedragen’ aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Peel en Maas. Met een tandem reed burgemeester Vostermans samen met gemeentesecretaris Kirsten Werps het veer op en zo gingen ze de Maas over naar de gemeente Peel en Maas.

Foto: Stefan Koopmans