Let op!Op donderdag 17 oktober 2024 kunt u de hele dag geen documenten afhalen.

Let op!Tot 13.00 uur kunt u documenten aanvragen.

Peel en Maas InZicht: In gesprek met Marieke Willemse

Geplaatst op woensdag 16 oktober 2024

Werken bij de gemeente Peel en Maas kan in verschillende functies als adviseur, beleidsmedewerker, bij de buitendienst of als consulent. Deze keer is aan het woord: Marieke Willemse.

Werken bij de gemeente Peel en Maas kan in verschillende functies als adviseur, beleidsmedewerker, bij de buitendienst of als consulent. Deze keer is aan het woord: Marieke Willemse. Adviseur van directie en managementteam bij de gemeente Peel en Maas.

Ik werk al ruim 12 jaar bij Peel en Maas. Vanaf 2011 ben ik hier gestart als trainee en in verschillende functies ben ik terecht gekomen in de rol die ik nu heb. Daarvoor heb ik gewerkt bij de Universiteit van Tilburg en ook een kort tijdje geleden heb ik ook nog bij een andere gemeente gewerkt, maar nu toch weer terug op mijn eigen stek.

Ik heb voor Peel en Maas gekozen omdat het een organisatie is die past bij mij. Het is een bruisende organisatie vol ambitie, plannen en ideeën, maar ook met ruimte voor je eigen ontwikkeling en waar echt aandacht is voor jou als mens. Zowel van collega’s onderling, een organisatie die bij mij past.

Het leukste aan mijn werk vind ik eigenlijk het contact met collega’s uit de hele organisatie. Daardoor leer ik veel. Leer je veel mensen kennen. Maar het helpt me ook bij mijn werk voor het managementteam.

Werken bij een gemeente is ontzettend divers. Wat ik vaak hoor is dat mensen niet een compleet beeld hebben bij wat een gemeente allemaal doet. Wat voor soorten producten, contacten, wat er hier allemaal is bij een gemeente? Ik denk dat dat het leukste is dat je dat als je hier werkt. Ook al heb je een bepaald vakgebied, dat je toch leert kennen en zien wat een gemeente allemaal doet.

Ben jij benieuwd naar werken bij Peel en Maas? Kijk op de website www.peelenmaas.nl/vacatures