Lees voor Translate

Zelfcontrole Horeca

Als horecaondernemer komt u in aanraking met diverse soorten controles op het gebied van milieu, brandveiligheid en overige wet- en regelgeving voor de horeca. Het is begrijpelijk dat u hierdoor misschien niet altijd meer precies weet welke vergunningen en meldingen u hebt en aan welke wetten en regels u zich moeten houden. Bovendien kosten de controles veel tijd. Daarom kunt u online een zelfcontrole doen.

Een online zelfcontrole is een volwaardig controle. De vragenlijst bestaat uit vragen over milieu, brandveiligheid en andere aan horeca gerelateerde vragen. U kunt de vragenlijst online invullen op het moment dat u het beste uit komt. Het enige waar u rekening mee moet houden is de uiterste datum waarop de vragenlijsten bij de gemeente moeten zijn ingediend.

Vragenlijst zelfcontrole

Voordat u de vragenlijst invult zijn een aantal gegevens nodig. Houd deze bij de hand als u de vragenlijst invult.

Naar de vragenlijst Zelfcontrole Horeca (Deze link gaat naar een externe website)

Voordelen online zelfcontrole

Zelfcontrole en bezoek toezichthouder

Wilt u liever een bezoek of heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Kevin Schatorie (milieu) of Hans Peeters (brandveiligheid) via 077 306 6666.